Fodbold nyheder

City-back vil ikke opgive mesterskabet endnu

Af Christian Kern Hansen

Manchester City smed endnu engang point i går, da man på hjemmebane måtte tage til takke med et 2-2-resultat mod Crystal Palace.

Article image
Ritzau-Scanpix

Manchester City har vundet det engelske mesterskab de sidste to sæsoner, og i sidste sæson var Manchester-klubben nærmest ikke til at besejre. I denne sæson har især defensiven i det østlige Manchester set stærkt udfordret ud, og Manchester City kan efter gårsdagens pointtab mod Crystal Palace komme hele 16 point efter førerholdet Liverpool, såfremt de på hjemmebane i aften besejrer ærkerivalerne Manchester United. Liverpool kan dog hvis alt flasker sig komme hele 19 point foran Manchester City, hvis holdet i slutningen af januar besejrer West Ham i den udskudte kamp.

På trods af de noget dystre realiteter som tabellen fremviser, så lægger Manchester City-backen Benjamin Mendy sig bestemt ikke fladt ned. Der er masser at spille for mener den franske landsholdsback.

- Alle siger Manchester City er færdige. De kan sige hvad de vil. Vi vil bare blive ved med at fokusere på os selv. Spille vores fodbold, vinde kampene, og kæmpe indtil ligaen er færdigspillet, udtalte Benjamin Mendy til Independent.

Benjamin Mendy var med til at vinde Manchester City´s to seneste engelske mesterskaber.


Mere om Benjamin Mendy

Mere om Manchester C

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik