England: Premier League
FT
2 - 0
(1 - 0)
Liverpool
Manchester U
V. van Dijk (14), M. Salah (90)
Torsten Brix

Spil: Liverpool vs. Manchester United

Få mål på Anfield?
I aften skal et af verdens største rival opgør spilles. Det er nemlig det såkaldte North West derby, som udspiller sig mellem Liverpool og Manchester United. Et opgør United har domineret i de seneste årtier, men nu er vægtskålen ved at tippe den anden vej. Liverpool har nemlig vist fabelagtigt spil den seneste 1,5 sæson, og har blot smidt to point i denne sæson. Men dette var lige netop på Old Trafford.

Liverpool har efter en lidt vakkelvorn start i defensiven virkelig fået finpudset fejlene. I de seneste seks Premier League-kampe har Liverpool lukket lige nøjagtigt 0 mål ind. Den defensive sikkerhed ser dog også ud til at koste lidt i offensiven. De seneste fire kampe er det nemlig blevet til tre 1-0 sejre og én 2-0 sejr. Faktisk har Liverpool blot spillet 6 ud af 21 kampe over 3,5 mål i denne sæson. Fabinho er også meldt klar til denne kamp, hvilket kun er en forstærkning til Liverpools defensiv.

Manchester United har været skarpe mod de store hold i denne sæson, men har tabt rigtig mange point til alle andre hold, som de burde slå. De overlader gerne initiativet til modstanderholdet, imens de står stærkt og kompakt i defensiven. Så kan de bruge deres utrolig hurtige og skarpe offensiv med Rashford, Martial og Daniel James. Rashford gik dog ud med en mindre skade i FA cup kampen mod Wolves i midtugen, men vi tror, han er klar fra start til kampen.

Vi tror dette ender i endnu et målfattig opgør. I deres indbyrdes kampe er det blot blevet til to kampe i Premier League over 3,5 mål siden 2011. Dog senest i sidste sæson på netop Anfield, hvor Shaqiri gik amok. Vi finder dog god værdi i at spille under 3,5 mål til odds 1.50 hos Bwin.

Dette spilforslag er leveret i samarbejde med Bettingbåden.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER