Fodbold nyheder

Avis:
Barca er enig med brasiliansk klub

Af Daniel Fisker

Mundo Deportivo mener at vide, at FC Barcelona er nået til enighed med Palmeiras om, hvad Matheus Fernandes skal koste.

Article image
Ritzau-Scanpix

FC Barcelona er meget tæt på at kunne præsentere den 21-årige brasilianer Matheus Fernandes som ny mand i klubben. I hvert fald skete der tirsdag et gennembrud i forhandlingerne, hvis man skal tro Mundo Deportivo, som rapporterer, at Barca og brasilianske Palmeiras er blevet enige om, hvad midtbanetalentet skal koste.

Den spanske avis rapporterer, at Barca i alt kan komme til at betale 82 millioner kroner for brasilianeren, som meget vel kunne blive den nye Barca-træner Quique Setiéns første indkøb. Palmeiras kan i første omgang se frem til at modtage 52 millioner kroner for midtbanetalentet, mens de resterende 30 millioner kroner kan udbetales som bonusser.

21-årige Matheus Fernandes, som spiller på den centrale midtbanespiller, er en fysisk stærk spiller med fine defensive kvaliteter, hvorfor han meget vel kunne være et godt bud på en langsigtet erstatning for Sergio Busquets. Barca har ifølge Mundo Deportivo holdt et vågent øje med Fernandes i mere end to år.

Den unge brasilianer spillede i Botafogo indtil januar 2019. Mundo Deportivo rapporterer i den forbindelse, at Barca allerede har forsøgt at få fingrene i Fernandes en gang, mens han har spillet i Palmeiras. Det daværende bud på i alt 45 millioner kroner var dog ikke nok for den brasilianske Série A-klub.

Fernandes fik sin professionelle debut for Botafogo i 2016. Han nåede at spille 76 kampe for Botafogo, hvor han også fik debut på Brasiliens U20-landshold, inden han blev købt af Palmeiras for 30 millioner kroner. Fernandes underskrev i den forbindelse en kontrakt, der gør sig gældende indtil den 31. december 2023.

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik