Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Tobias Mølgaard Sørensen

Pukki om selvmål: De gjorde arbejdet færdigt

Norwichs Teemu Pukki spillede en fin kamp mod Tottenham, hvor han i flere omgange kom i gunstige positioner, og han satte dermed gæsternes forsvar på noget af en opgave.
Det var tæt på, at Tottenham måtte tage fra Carrow Road uden point i gårsdagens opgør, men Harry Kane satte sikkert bolden ind til slutresultatet 2-2 efter sit forsøg fra straffesparkspletten. Før den scoring fik hjemmeholdets finske angriber, Teemu Pukki, hjælp til at bringe ”Kanariefuglene” på sejrkurs, da Tottenhams Serge Aurier scorede et komisk selvmål.

Toby Alderweireld prikkede bolden fra Teemu Pukki, og den lå i næste moment for fødderne af den ivorianske forsvarsspiller, der bankede bolden forbi Paulo Gazzaniga i eget net. Manager José Mourinho må nu kigge nærmere på de eksisterende problemer i defensiven, hvor spillerne stadig går fejl af hinanden og ikke får afviklet situationerne.

Efter opgøret fangede den engelske presse den tidligere Brøndby-angriber Teemu Pukki, som var klar til at kommentere på episoden ved 2-1-scoringen.

- Jeg gjorde ikke det, som jeg havde lyst til, men heldigvis gjorde de arbejdet færdigt for mig, sagde den finske landsholdsspiller.


MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER