Fodbold nyheder

Mbappé:
Neymar var stjernen i truppen

Af Daniel Fisker

Kylian Mbappé har løftet sløret for rivaliseringen med holdkammeraten Neymar – eller mangel på samme.

Article image

Kylian Mbappé var chokeret over at høre historierne om, at han og holdkammeraten Neymar er rivaler i Paris Saint-Germain.

Både Mbappé og Neymar har været afgørende for Paris Saint-Germain i denne sæson. Franskmanden har scoret 18 mål i 19 kampe, mens Neymar har scoret ni mål i 11 kampe.

21-årige Mbappé mener, at han er blevet stærkere, siden han meldte sin ankomst i den spanske hovedstad i sommeren 2017.

Neymar var den ubetingede stjerne i PSG-truppen, da Mbappé meldte sin ankomst, men der har aldrig været tale om en decideret rivalisering.

- Folk tror, at Kylian har ændret dig, men det har han ikke, udtaler Kylian Mbappé ifølge Calciomercato.

- Jeg spiller for at være afgørende og vigtig for holdet. Når man er 17 eller 18 år gammel, så tør man ikke ret meget, fordi man ikke har vist noget endnu.

- Man er nødt til at respektere et vist hierarki og aflevere bolden til den stærkeste. Nu bliver bolden afleveret til mig, og jeg udnytter det i højere grad.

- Da jeg kom til Paris, var der ingen diskussion. Neymar var stjernen i truppen. Jeg var kommet for at hjælpe.

- Så vandt jeg verdensmesterskabet, hvorefter der opstod rygter om vores påståede rivalisering. Jeg var chokeret over at høre disse historier.

Kylian Mbappé har scoret 78 mål i 106 PSG-kampe, hvilket svarer til 0,74 mål pr. kamp, mens Neymar, som har været ramt af skader, har scoret 60 mål i 70 PSG-kampe, hvilket svarer til 0,86 mål pr. kamp.

Mere om Paris SG

Optakter

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Lyon - JuventusChampions League - Real Madrid - Manchester C