Fodbold nyheder

Arsenal melder sig ind i kampen om Mertens

Af Christian Kern Hansen

Dries Mertens kontrakt udløber til sommer, og mange europæiske storklubber er meldt interesseret i belgieren. Nu er Arsenal blevet tilføjet til den liste.

Article image
Ritzau-Scanpix

Dries Mertens er en kæmpe profil for Napoli i det syditalienske, og siden hans ankomst fra hollandske PSV Eindhoven i 2013, har den belgiske landsholdsspiller spillet 304 kampe, hvor han har bidraget med 118 mål, samt hele 71 assist. Belgieren er højt elsket og anerkendt i den italienske storklub, og mange fans vil gerne beholde belgieren i syden. Napoli har dog endnu ikke forlænget kontrakten med den 32-årige vævre offensivspiller, og derfor går rygterne i øjeblikket meget på, om belgieren er på vej væk fra Napoli i et af de kommende transfervinduer.

Borussia Dortmund, Manchester United, samt FC Bayern München er allerede blevet kædet sammen med belgieren, men ifølge det engelske medie, The Express, er også den hårdttrængte London-klub, Arsenal blevet et emne for belgieren. Det engelske medie mener at kunne berette, at Arsenal har forespurgt den italienske klub om et skifte på 10 millioner pund kunne blive aktuelt i januar-vinduet.Mere om Dries Mertens

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik