Fodbold nyheder

Rodri om Liverpool:
Alle kan slå dem

Af Christian Kern Hansen

Rodri har i et interview med Goal kommenteret på det i øjebliket noget udfordrende titelræs med Liverpool.

Article image
Ritzau-Scanpix

Selvom Manchester City i øjeblikket er 14 point efter ustyrlige Liverpool, der endnu ikke er blevet besejret i den bedste engelske række, så er den spanske Manchester City-midtbanespiller, Rodri ikke skræmt af Liverpool. I et interview med det internationale medie, Goal, har midtbanespilleren kommenteret på titelræset med Liverpool.

- De dominerer begge ender af banen. De er meget agressive. De er meget gode, men alle kan slå dem, så vi kommer til at kæmpe til slutningen, udtalte spanieren blandt andet og fortsatte i fortrøstningsfulde vendinger om fremtidsudsigterne for sæsonen.

- Hvis vi fokuserer for meget på Liverpool, så er vi forkerte. Det ville være bedre at kigge på os selv og spille, som vi gjorde i Atleti (Atletico Madrid, red.) under Simeone, fra kamp til kamp. Du kan ikke stoppe med at konkurrere, og det er hvad Guardiola indgyder i os hver dag, at hver kamp er en finale.

I sidste sæson var både Liverpool og Manchester City fuldstændig ustoppelige, og et særdeles sjældent syn var tilfældet, da Manchester City kunne løfte Premier League-trofæet efter at have tilkæmpet sig utrolige 98 point. Et point foran Merseyside-klubben, Liverpool, der med 97 point måtte tage til takke med Premier Leagues andenplads. Spørgsmålet er om det bliver lige så tæt i år, når man tager den øjeblikkelige stilling i betragtning?

Mere om Rodri Hernández

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik