Fodbold nyheder

Avis:
Barca-forsvarer har fem bejlere

Af Daniel Fisker

FC Barcelonas forsvarstalent Jean-Clair Todibo har ifølge Mundo Deportivo fem bejlere i fire forskellige lande.

Article image
Ritzau-Scanpix

Det har ikke ligefrem været en dans på roser i Barcelona for forsvarstalentet Jean-Clair Todibo, siden han skiftede Toulouse ud med Camp Nou i januar. Den 19-årige franskmand fik kun to kampe i sidste halvdel af sidste sæson.

Todibo har indtil videre fået spilletid i tre kampe i denne sæson. Hans seneste præstation – Champions League-kampen mod Inter – var dog en pragtpræstation, som har placeret det unge forsvarstalent på radaren hos fem forskellige klubber.

Mundo Deportivo mener således at vide, at Bayer Leverkusen, AC Milan, Watford, Southampton og AS Monaco alle er ude med snøren efter Todibo, som har kontrakt med FC Barcelona indtil sommeren 2023.

Den spanske avis rapporterer yderligere, at Todibo er indstillet på at blive i den catalanske storklub og kæmpe for sin plads. Den unge franskmand er dog lydhør over for tilbud, hvis han bliver opmuntret til at skifte fra Barca.

Gerard Pique, Clement Lenglet og Samuel Umtiti står alle foran Todibo i køen til spilletid. Det er svært at forestille sig, at den situation ændrer sig foreløbig, så derfor giver det måske bedst mening for alle parter, hvis forsvarstalentet rykker teltpælene op.

Mere om Jean-Clair Todibo

Mere om Barcelona

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik