N. Keïta (57), M. Salah (58)
Torsten Brix

Gone in 100 seconds

Liverpools hurtighed blev et problem for Red Bull Salzburg…
Eftersom Napoli tæskede Genk var der spænding i den anden kamp i gruppe E, hvor Liverpool gæstede Salzburg. Men efter en times spil ødelagde Jürgen Klopps tropper størstedelen af chancen for, at Red Bull Salzburg kunne vinde kampen, da Naby Keita og Mohamed Salah begge scorede indenfor et minut.

Den tidligere Salzburg-spiller Keita sænkede dermed hans tidligere klub efter han havde fået en sjælden plads i startopstillingen for Liverpool. Oplægget til Keita-målet kom efter hurtighed fra Sadio Mane i duellen med Jerome Onguene, som også så meget langsom ud, da Salah scorede fra en utrolig spids vinkel – også endda med det lidt ”kolde” højreben. Salah misbrugte i øvrigt flere store chancer i kampen, men alligevel vandt Liverpool med 2-0.

Igennem det meste af kampen imod de forsvarende Champions League-mestre viste Red Bull Salzburg gode takter, men et gyldent minut blev kostbart for Salzburg og sendte Liverpool i ottendedelsfinalerne.