Fodbold nyheder

Er 250 millioner kroner alt for meget?

Af Torsten Brix

Politisk uenighed om stadion i Århus…

Article image
Ritzau-Scanpix

Tidligere på ugen kunne man her på Indkast.dk læse, at både Salling Fondene og rigmanden Henrik Lind var klar til at skyde 500 millioner kroner i et stort stadionprojekt i Aarhus, men Lind kræver også, at kommunen smider en masse penge i projektet.

- Når man bidrager og går forrest med områdets bedste for øje, er det også naturligt at opstille en række forudsætninger for et nyt stadion og stadionområdet. Herunder at vi anser Aarhus Kommune for at være en væsentlig aktør og bidragsyder i helhedsløsningen for projektet, siger Lind i en pressemeddelelse.

Ifølge Jyllands-Posten så skulle borgmester Jacob Bundsgaard have udtalt, at han forestiller sig et kommunalt bidrag i størrelsesordenen 250 mio. kroner, men det er ikke noget, som SF-gruppeformanden, Jan Ravn Christensen, er enige i:

- Borgmesteren kan selvfølgelig godt lave aftaler med private parter med det forbehold, at byrådet efterfølgende godkender det, men jeg håber ikke, at han har givet tilsagn om 250 mio. kr., som er et alt for stort beløb.

Stillingen som projektdirektør for et muligt byggeri vil blive opslået inden jul 2019.

Mere om AGF

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik