Fodbold nyheder

Martial opstiller stor udfordring til sig selv

Af Mads Sigh Lund Andersen

Franskmanden er i gang med sin femte sæson i Manchester, og vil være blandt de bedste angribere i Premier League

Article image
Ritzau-Scanpix

Da Martial blev hentet af United i 2015 fra Monaco som den dyreste teenager nogensinde, var der tvivl om, hvorvidt den unge franskmand var prisen værd. Martial havde dog en fantastisk debut imod Liverpool, hvor han kom ind fra bænken og scorede et imponerende solo-mål. Martial har også været igennem en god udvikling, men han er stadig ikke blevet en helt klar topklasse angriber. Hans udfordring til sig selv er derfor, at han vil han bevise, at han er blevet en topklasse angriber i denne sæson.

- Da jeg ankom i klubben, var jeg bare en ung spiller. Jeg havde stadig ikke haft en fuld sæson som professionel førsteholdsspiller. Nu er det min femte sæson her, så nu er jeg nødt til at bevise, at jeg har udviklet mig til, og blomstret som en af de bedste angribere i Premier League. Da jeg ankom her, var jeg stadig bare en dreng, men nu er jeg vokset op, og jeg er blevet meget mere moden. Nu til dags har jeg det bedre med mig selv, fortalte Martial til United Review.

Martial har indtil videre i sin Manchester United-karriere spillet 186 kampe, scoret 53 mål og lagt op til 32. Han har i denne sæson dog kun scoret 3 mål på 9 kampe, og dette vil Martial forsøge at forbedre.

Mere om Anthony Martial

Mere om Manchester U

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik