Fodbold nyheder

Solskjær går den hårdeste uge i møde

Af Tobias Mølgaard Sørensen

Den norske Manchester United-manager har ikke lang tid tilbage for at redde sig selv og klubben, og han får to chancer i denne uge, ellers får han sparket.

Article image
Ritzau-Scanpix

I går skuffede ”De røde Djævle” igen, da de på hjemmebane spillede 2-2 med oprykkerne fra Aston Villa, hvor Jack Grealish var i stort spilhumør. I torsdags tabte holdet også til Astana i Europa League, men det fik ikke den store betydning, da holdet allerede er videre til næste runde.

Nu kommer der to store udfordringer i denne uge. Manchester Uniteder byder deres tidligere manager José Mourinho og hans Tottenham-mandskab velkommen på Old Trafford onsdag aften. Det bliver ikke let, da portugiseren har fået tre sejre i træk med London-klubben, og de har bevist, at de sagtens kan vinde på udebane.

Lørdag aften skal de ikke på den store rejse, men det bliver en enorm opgave, når de møder bysbørnene fra Manchester City i et rigtigt lokalderby på Etihad Stadium.

Et nederlag på onsdag og et skidt resultat mod City på lørdag kan blive enden for den norske manager, der i øjeblikket har indtaget 9.-pladsen i Premier League.

Mere om Manchester U

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik