Fodbold nyheder

Leicester-manager afslører:
Jeg har en exit-klausul i min kontrakt

Af Tobias Mølgaard Sørensen

Arsenal kan være tæt på at hente Brendan Rodgers ind til det ledige trænersæde, hvis de kan frigøre ham fra jobbet i Leicester, og det bliver ikke helt billigt.

Article image
Ritzau-Scanpix

Den tidligere Liverpool-manager har gjort underværker med Leicester i denne sæson, og de forvandlede 0-1 mod Everton til 2-1, og dermed er de fortsat i hælene på Liverpool i toppen af Premier League. De slog desuden hul ned til både Chelsea og Manchester City, der begge mistede vigtige point i weekenden.

Arsenal fyrede Unai Emery i fredags efter en række dårlige resultater, hvor hjemmebane-nederlaget til Eintracht Frankfurt i Europa League blev dråben. Frontfavoritten er således blevet Brendan Rodgers, der selv har fortalt, at han har en klausul i sin kontrakt, og det vil dermed koste ”The Gunners” 121 millioner kroner at få ham til klubben.

- Der er sandsynligvis den type klausuler i de fleste managerkontrakter. Hele situationen med Arsenal er hypotetisk, sagde Leicester-manager på pressemødet efter søndagens sene opgør.

- Mit fokus er i Leicester, og vi vandt en strålende sejr i dag. Jeg er meget glad for at gøre mit arbejde her. Der er et stort potentiale i holdet, og holdet kan blive endnu bedre.

Dermed bliver der ikke sagt noget direkte om forbindelsen med ham og Arsenal, som har ansat Fredrik Ljungberg. Den midlertidige manager fik uafgjort 2-2 ude mod oprykkerne fra Norwich i sin første kamp i spidsen for holdet.

Mere om Leicester

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik