Fodbold nyheder

Arteta ny Arsenal-manager?

Af Christian Kern Hansen

Ifølge det engelske medie, Mirror Sport, er Mancehster City-assistentræneren Mikel Arteta, Arsenals foretrukne til at ersatte den fyrede Unai Emery.

Article image
Ritzau-Scanpix

Arsenal har i denne sæson haft store problemer med at skabe de forventede resultater, og i dag kunne man heller ikke besejre bundholdet Norwich på udebane, da man måtte affinde sig med et enkelt point, i en kamp der endte 2-2. Arsenal fyrede fredag eftermiddag Unai Emery som manager efter, at Arsenal torsdag-aften tabte 2-1 på hjemmebane til tyske Eintracht Frankfurt i Europa League. Det skuffende resultat i Europa League, samt en længerevarende skuffende pointmæssig høst i den hjemlige liga blev for meget for Arsenal-ledelsen, og Arsenal-stjernen Freddie Ljungberg var derfor manden i Arsenals managersæde i dagens udekamp mod Norwich

Nu mener det engelske medie, Mirror Sport at kunne berette, at Manchester City´s assistenstræner og tidligere Arsenal-spiller, Mikel Arteta skulle være Arsenals absolutte foretrukne manager til at få styr på tingenes gang i Nordlondon. Mikel Arteta er vel og mærke også spanier ligesom Emery, og Mirror Sport mener, at det er en af hovedårsagerne til, at Arsenal ønsker lige netop ham som deres nye manager.

Arsenal ligger efter dagens pointdeling med Norwich nummer otte i Premier League.

Mere om Arsenal

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik