Ryan Svale

Fantastisk PSG-comeback sikrede uafgjort

På to mål på tre minutter vendte PSG et truende nederlag til 2-2
I Champions Leagues Gruppe A tog Real Madrid hjemme på Bernabeu imod franske Paris St. Germain. Begge mandskaber kunne gå på banen velvidende, at de begge var videre til knockoutfasen takket være det uafgjorte resultat mellem Galatasaray og Club Brügge tidligere på aftenen. Derfor var det kampen om førstepladsen, der var på spil i aftenens opgør.

I første halvleg havde begge mandskaber et hav af chancer i en ekstremt underholdende affære. Real Madrid fik kampens første scoring, da Karim Benzema efter 17 minutters spil fik bolden i nettet. Franskmanden afsluttede et godt Real Madrid opspil af, da han stod klar på riposten efter, at Isco havde ramt stoplen.

I slutminutterne af første halvleg kom der står spænding. PSG fik tildelt efter straffespark efter, at Courtouis nedlagde Icardi i feltet. Den belgiske målmand fik vist et rødt kort. Straffesparket og det røde kort blev dog annuleret efter VAR-tjek, da Idrissa Gana Guye begik frispark inden hændelsen.

Det blev derfor til 1-0 ved pausen efter stor dramatik omkring VAR.

Lige efter pausen var Real Madrid utrolig tæt på 2-0, men klubbens tidligere målmand, Keylor Navas, forhindrede dette i at ske.

Anden halvleg bød også på mange chancer til begge mandskaber.

Karim Benzema troede han lukkede og slukkede opgøret i det 79. minut, da han headede et indlæg fra Marcelo i kassen.

Få minutter efter reducerede Kylian Mbappe. Franskmanden dukkede op i felter og udnyttede en kommunikationsfejl mellem Varane Courtouis.

Det tændte håb for PSG, der lugtede blod.
Blot to minutter efter reducerings målet lå bolden igen i netmaskerne hos Real Madrid. Det tidligere talent i klubben Pablo Sarabia huggede til kuglen i feltet og hans afslutning sad helt oppe i målhjørnet.

Det blev kampens sidste mål i et yderst hæsblæsende opgør.

Real Madrid – Paris Saint Germain 2-2 (1-0)
1-0: Karim Benzema (17)
2-0: Karim Benzema (79)
2-1: Kylian Mbappe (81)
2-2 Pablo Sarabia (83)