Fodbold nyheder

Conte muligvis udsat for dødstrusler

Af Christian Kern Hansen

Inter har på deres hjemmeside bekræftet, at de har modtaget et brev med dødstrusler rettet mod træneren, Antonio Conte

Article image
Ritzau-Scanpix

Antonio Conte skulle ifølge Corriere Della Sera og Gazetta Dello Sport have modtaget dødstrusler rettet mod hans adresse. Den italienske træner skulle allerede have modtaget beskyttelse af politiet på baggrund af de truende beskeder fra ukendte gerningsmænd. Inter har dog senere hen bekræftet overfor Gazetta Dello Sport, at beskederne ikke var sendt til Conte´s hjemmeadresse, men at de var sendt til klubben. Inter har på deres hjemmeside beskrevet situationens status.


- Vedrørende historierne der er publiceret i dag, ønsker FC Internationale Milano at bekræfte, at Antonio Conte ikke personligt modtog nogen skræmmende breve og, at han ikke konsekvent gik til politiet selv. Det var klubben der modtog et brev, og som en protokol i disse situationer, overgav vi det til de relevante myndigheder.

Ifølge Football Italia skulle brevet blot være en joke, men man opererer dog stadig efter de normale procedurer i sådanne tilfælde.

Inter-træneren Antonio Conte har i denne sæson leveret særdeles lovende resultater med Inter, og er i øjeblikket blot et enkelt point efter rekordmestrene fra Juventus i den hjemliga liga, Serie A. Derudover har man stadig mulighed for at avancere fra "dødens gruppe" i Champions Leagues gruppe F, hvor man er i gruppe med FC Barcelona, Borussia Dortmund og Slavia Prag.


Mere om Inter

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik