Fodbold nyheder

Thiago Silva uforstående overfor Messis provokationer

Af Christian Kern Hansen

Lionel Messi scorede i går sejrsmålet mod Brasilien i en træningskamp i Saudi Arabien. Undervejs i kampen kom Messi med hånende provokationer mod Brasiliens landstræner, Tite. En ageren den brasilianske midtstopper ikke er tilfreds med.

Article image
Ritzau-Scanpix

Lionel Messi blev i går matchvinder for Argentina, da de i en træningskamp mod Brasilien vandt med 1-0. Lionel Messi var efter 14 minutter manden der skulle eksekvere et straffespark, og selvom den brasilianske landsholdskeeper, Alisson Becker reddede forsøget fra den argentinske magiker, kunne argentineren alligevel bringe Argentina i front på returbolden, der blev givet.

Undervejs i kampen skulle Messi angiveligt i et ufint sprog have fortalt den brasilianske landstræner, at han skulle holde mund. Denne episode var bestemt ikke noget der blev mødt med forståelse hos den brasilianske landsholdstopper, Thiago Silva, og han anklager den argentinske magiker for at ville kontrollere dommerens beslutninger.

- Han vil gerne styre kampen (dømme kampen, red.). Han sparkede to mennesker, og dommeren gjorde intet. Jeg snakkede med dommeren, og han blev ved med at grine, udtalte den brasilianske landsholdsstopper til det engelske medie, Metro.Mere om Lionel Messi

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik