Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Denne artikel er sponsoreret
Torsten Brix

Tre bud på årets positive CL-overraskelser...

Champions League gruppespillet er efterhånden halvvejs, og man begynder allerede nu at kunne danne sig et overblik over hvilke hold, der har mulighed for at nå langt i turneringen år.
Dette er sponsoreret indhold

Næsten hvert eneste år er der et eller flere hold, der overgår alles forventninger og når langt i Champions League og samtidig er med til at slå nogle af de store favoritter ud. En af de faktorer, der ofte spiller en stor rolle i holdenes formåen, er skader. Her vil cbd olie kunne hjælpe for at holde nogle af smerterne tilbage.


Napolis træner har prøvet det før
Napoli har i de sidste mange år været et spændende hold at følge. De har spillet ekstremt underholdende og offensiv fodbold og har stolet fuldstændigt på deres koncept. Derfor har de også været det eneste hold, der bare har været i nærheden af at bryde Juventus’ hjemlige dominans. Nu har de fået en træner, Carlo Ancelotti, der har prøvet lidt af hvert. Han har vundet titler i mange lande og ikke mindste Champions League har han rigtig gode minder fra med flere triumfer. Napoli har også startet dette års Champions League rigtig fint med blandt andet en sejr over sidste års vindere Liverpool. Med Carlo Ancelotti ved roret og en offensiv, der kan spille op mod ethvert hold, er Napoli bestemt et hold at holde øje med i årets turnering.


Chelseas unge stjernefrø har tro på tingene
Der var ikke mange, der spåede Chelsea nogen chancer hverken i Champions League eller Premier League, inden sæsonen startede. De mistede deres absolut største profil i Eden Hazard, de havde en transferkarantæne, så de ikke kunne erstatte ham, og de ansatte en træner, der kun havde et års trænererfaring endda på et langt lavere niveau, end hvad man forbinder med Chelsea. De har dog overrasket alt og alle, og efter et par svære kampe i starten af sæsonen, er de for alvor kommet igang og har lige nu vundet syv kampe i træk. Succesen skal især tilskrives træner Frank Lampard og hans tro på de unge Chelsea talenter, der i den grad har givet Lampard tilbage for hans tillid til dem. Chelsea har, efter at de tabte den første kamp i gruppespillet vundet de næste to på udebane og fører nu gruppen over blandt andet Ajax.


Ajax er fortsat en modstander, ingen vil trække
Selvom Chelsea som sagt fører gruppen over Ajax lige nu og vandt deres første indbyrdes opgør, skal Ajax bestemt ikke afskrives – desuden går to hold videre fra hver gruppe, og de to hold er nu store favoritter til at gøre det. Ajax overraskede alt og alle i sidste års Champions League turnering og var kun ganske få sekunder for at sikre en plads i finalen. De mistede deres måske to største profiler denne sommer i form af Matthijs de Ligt og Frenkie de Jong, hvorfor de fleste regnede med, at de vil få det svært i denne sæson. De har derimod bare fortsat sidste års flotte takter og er også stadig ubesejret i den hjemlige turnering.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER