Europa: Champions League
FT
3 - 2
(0 - 2)
Dortmund
Inter
A. Hakimi (51), J. Brandt (64), A. Hakimi (77)
L. Martínez (5), M. Vecino (40)
Tobias Mølgaard Sørensen

Optakt: Dortmund - Inter

Der er meget på spil, når Dortmund møder Inter i tirsdagens Champions League-kamp.
Kommentar
Indkast.dk har set nærmere på det kommende Champions League-opgør, hvor der er lagt i kakkelovnen til et rigtig nervepirrende og interessant møde mellem Dortmund og Inter. Begge hold har fire point efter de første tre kampe i gruppespillet, hvor Inter har en bedre målscorer.

Dortmund måtte rejse hjem fra Italien med et 0-2-nederlag, der betyder, at de har meget mere på spil i tirsdagens match på Signal Iduna Park i Dortmund. Det tyske mandskab virker urørlige på hjemmebane, hvor de ikke har tabt i deres seneste ti dueller. Sidste nederlag kom i april, hvor Schalke vandt 4-2 i et hæsblæsende opgør. Inter har en glimrende udebanestatistik. De har vundet alle deres kampe i Serie A, og det er kun blevet til et 1-2-nederlag i deres kamp mod Barcelona.

Det engelske supertalent Jordan Sancho blev sparet i lørdagens kamp for Dortmund, der uden problemer vandt 3-0 over Wolfsburg. Inter havde lidt flere problemer i deres kamp i lørdags, hvor de vandt med nød og næppe 2-1 over Bologna.

Inter har ikke haft meget succes på tysk græs, og de ikke har vundet i deres seneste tre opgør.

Skader og karantæner
Der er ingen spillere, som sidder i skammekrogen, men begge hold må undvære spillere pga. skader. Dortmund har Marcel Schmelzer ude med lyskeproblemer, og Marco Reus kan være tvivlsom frem mod opgøret. Inter har både Alexis Sanchez, Danilo D’Ambrosio ude.

Forventet startopstillinger
Dortmund:
Marwin Hitz
Lukasz Piszczek, Manuel Akanji, Matt Hummels, Raphael Guerreiro
Axel Witsel, Thomas Delaney
Jordan Sancho, Marco Reus, Thorgan Hazard
Julian Brandt

Inter:
Samir Handanovic
Diego Godin, Stefan De Vrij, Milan Skriniar
Antonio Candreva, Roberto Gagliardini, Marcelo Brozovic, Nicolo Barella, Kwadwo Asamoah
Romelu Lukaku, Lautaro Martinez

Kampens profil
Indkast.dk ser et meget tæt opgør, hvor begge hold har en profil, der kan blive afgørende for det endelige resultat. Marco Reus plejer at være arkitekten bag Dortmund, og hvis han er klar, så vil han kunne påvirke kampen. Inter skal sætte deres lid til Romelu Lukaku, der har genfundet sin målfarlighed i den italienske storklub.

Kampens resultat
Inter kan nøjes med et uafgjort resultat for at blive på 2.-pladsen, hvor Dortmund helst skal have alle tre point for at overhale Milan-klubben. Det bliver en taktisk affære, som både kan tippe den ene og den anden vej. Indkast.dk spår alligevel en sejr til det tyske hjemmebanehold, der vinder 2-1.

Kampen dømmes af hollandske Danny Makkelie og kan følges på TV3 MAX og Viaplay.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER