Fodbold nyheder

Messi:
I mit hoved er jeg stadig 25 år gammel

Af Mads Sigh Lund Andersen

Messi fortæller i et interview med Marca omkring udfordringerne ved at blive ældre i fodbold.

Article image
Ritzau-Scanpix

Det er efterhånden nogle år siden, at en lille argentiner ved navn Messi brød ind på Barcelonas førstehold, og tog fodboldverdenen med storm. Argentineren var allerede som 20-årig blandt de tre finalister til Ballon d’Or, og vandt den for første gang som 22-årig. Messi er dog efterhånden blevet 32 år gammel, og det kan den argentinske troldmand godt mærke. Det fortæller han i et interview med Marca.

- Det er svært, fordi mentalt har du det fint; du tror stadig, at du er 25 år gammel, og kan fortsætte med at gøre de samme ting (som du gjorde før, red.). Men kroppen bestemmer, og der er hændelser, hvor du er nødt til at være mere forsigtig end tidligere. At tilpasse sig er en proces, og kræver, at man forbereder sig anderledes til træning og kampe, sagde Messi i interviewet med Marca.

I samme interview snakker Messi også om, hvorvidt han vil spille på midtbanen i fremtiden.

- Det ved jeg ikke, det kommer an på, hvordan tingene går. I øjeblikket falder jeg som regel dybt ned for at modtage og være i kontakt med bolden og midtbanen. Jeg ved ikke, hvad der kommer til at ske i fremtiden, sagde Messi til Marca.

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik