Fodbold nyheder

Serber savner Liverpool

Af Christian Kern Hansen

Den serbiske Liverpool-lejesvend, Marko Grujic, udtaler til Liverpool-mediet, Liverool Echo, at han savner Liverpool.

Article image
Ritzau-Scanpix

Liverpool hentede tilbage i januar 2016, serberen, Marko Grujic i Røde Stjerne. Liverpool udlejede dog med det samme midtbanespilleren til netop Røde Stjerne, og siden da har han været i flere forskellige klubber som Liverpool-lejesvend. Fra 2016 til 2017 var serberen dog at finde i Liverpool-truppen, og fik 14 optrædener med en assist til følge i denne periode. Siden da har Marko Grujic været udlejet til henholdsvis tyske Hertha Berlin og engelske Cardiff FC. Marko Grujic har for nylig udtalt sig om en potentiel fremtid i Liverpool til Liverpool-mediet, Liverpool Echo:

- Det er ikke nemt at blive en del af Liverpool-truppen. Jeg kan se mig selv i den røde trøje, men jeg bliver nødt til at få mere erfaring før jeg kan have trøjen på igen (Liverpool-trøjen red.) Jeg vil gerne forbedre min fysiske præstationer, og bringe min koncentration til et andet niveau. Jeg vil gerne være klar for Liverpool, så jeg har en chance for at komme på holdet.

Serberen ligger ikke skjul på hans følelser for Merseyside-klubben, og følgende sagde den 23-årige serbiske midtbanespiller om hans forhold til klubben.

- Nogen gange savner jeg Liverpool, selvfølgelig, det er en af verdens bedste hold i verden, men for min udvikling, er det vigtigere at spille regelmæssigt lige nu.

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik