Fodbold nyheder

Leipzig til Arsenal:
87 millioner euro tak

Af Christian Kern Hansen

Arsenal er angiveligt ude efter den talentfulde franske Leipzig-stopper, Dayot Upamecano, og prisen er ikke lav...

Article image
Ritzau-Scanpix

Dayot Upamecano har leveret imponerende præstationer i østtyskernes midterforsvar gennem en længere periode, og de lovende takter for den blot 20-årige midterforsvarer, har vakt genlyd i England.

Arsenal FC er i følge det franske medie, L`Equipe, særdeles interesseret i franskmanden, der allerede har spillet 58 Bundesliga-kampe for den østtyske klub, der i de sidste ti år, har været igennem en rivende udvikling.

Arsenal har gennem mange sæsoner efterhånden haft problemer med at finde et solidt midterforsvarer, men den 20-årige franskmand kunne meget vel blive fremtidens leder hos "The Gunners". Franskmanden er allerede blevet prøvet af i en særdeles kompetent liga i Tyskland, og har også seks gange prøver kræfter med Europas fineste klubturnering, Champions League.

Men prisen er altså ikke lav for midterforsvaren, og ifølge det franske medie L´ Equipe, er prisskiltet hele 87 millioner euro for den talentfulde midtstopper, men måske er det prisen der skal betales, hvis Arsenal for alvor skal få styr på det bagerste geled?

Mere om Dayotchanculle Upamecano

Mere om RB Leipzig

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik