Fodbold nyheder

Uniteds redningsmand = Zlatan

Af Torsten Brix

Tidligere United-spiller med lidt speciel udmelding eller hva’?

Article image
Ritzau-Scanpix

I lederen Manchester United - et Frankenstein-monster skrev Indkast.dk tidligere på ugen:

Dette er blot nogle af mange statistikker, som er gravet frem den sidste tid, og mange af disse ”tal” starter efter den magiske aften i Paris, hvor United vandt over selveste PSG i Champions League. Men siden er der sket meget… United har blandt andet spillet 11 udekampe – siden 6. marts – og ikke vundet. Kritikken et steget konstant og kommet fra mange sider – blandt andet fra tidligere United-spillere. Her kommer et lille uddrag:

- Owen Hargreaves mener, at spillerne ikke spiller på deres bedste positioner.
- Paul Ince mener, at holdet mangler lederskab og kvalitet.
- Robin van Persie mener, at Solskjær ikke ved, hvilke ”knapper” han skal trykke på.


I dag kommer der så nok en tidligere United-spiller med råd til klubben. Det er Clayton Blackmore, der spillede næsten 200 United-kampe i 1980’erne og starten af 90’erne, der gerne vil have 37-årige Zlatan Ibrahimovic tilbage til United.

- Manchester United mangler en targetman, og den eneste, der kan redde os i denne sæson, er Ibrahimovic. Han har selv sagt, at han gerne vil hjælpe klubben, så han er det bedste mål for klubben lige nu.

- Masser af gode angribere som Wayne Rooney og Robin var Persie har forladt klubben, og de er ikke blevet erstattet. United skulle forsøge at hente Zlatan til januar.

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik