Fodbold nyheder

Uniteds redningsmand = Zlatan

Af Torsten Brix

Tidligere United-spiller med lidt speciel udmelding eller hva’?

Article image

I lederen Manchester United - et Frankenstein-monster skrev Indkast.dk tidligere på ugen:

Dette er blot nogle af mange statistikker, som er gravet frem den sidste tid, og mange af disse ”tal” starter efter den magiske aften i Paris, hvor United vandt over selveste PSG i Champions League. Men siden er der sket meget… United har blandt andet spillet 11 udekampe – siden 6. marts – og ikke vundet. Kritikken et steget konstant og kommet fra mange sider – blandt andet fra tidligere United-spillere. Her kommer et lille uddrag:

- Owen Hargreaves mener, at spillerne ikke spiller på deres bedste positioner.
- Paul Ince mener, at holdet mangler lederskab og kvalitet.
- Robin van Persie mener, at Solskjær ikke ved, hvilke ”knapper” han skal trykke på.


I dag kommer der så nok en tidligere United-spiller med råd til klubben. Det er Clayton Blackmore, der spillede næsten 200 United-kampe i 1980’erne og starten af 90’erne, der gerne vil have 37-årige Zlatan Ibrahimovic tilbage til United.

- Manchester United mangler en targetman, og den eneste, der kan redde os i denne sæson, er Ibrahimovic. Han har selv sagt, at han gerne vil hjælpe klubben, så han er det bedste mål for klubben lige nu.

- Masser af gode angribere som Wayne Rooney og Robin var Persie har forladt klubben, og de er ikke blevet erstattet. United skulle forsøge at hente Zlatan til januar.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik