Fodbold nyheder

Prandelli mener, at Giampaolo var fejl-cast

Af Stefan Lindahl

Til italiensk medie har den tidligere italienske landstræner Cesare Prandelli fortalt, hvorfor han mener, at Giampaolo ikke længere er træner i AC Milan.

Article image
Ritzau-Scanpix

AC Milan fyrede i denne uge Marco Giampaolo efter 111 dage som træner i klubben. Den tidligere italienske landstræner Cesare Prandelli har i et interview med det italienske medie Gazzetta dello Sport forklaret, hvorfor Giampaolo og Milan var et rigtig dårligt match:

- Når jeg så holdet udefra, så udviklede jeg en teori bygget på, hvorfor det gik galt.

- Giampaolo kan godt lide en meget taktisk baseret fodbold-stil, der følger bestemte veje. Problemet er, at alle spillerne er for instinktive, og har svært ved at følge en specifik taktik. Det bliver meget svært at finde en fælles vej i sådan en situation. Når jeg har sagt alt det, vil jeg også sige, at Giampaolo 100 % fortjener sit ry som en dygtig træner i italiensk fodbold. Truppen i Milan passede bare ikke til Giampaolos tanker, visioner og idéer.

Fremadrettet er Stefano Pioli ved roret i Milano-klubben, der er placeret som nummer 13 i Serie A efter syv spillerunder med blot ni point.

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik