Fodbold nyheder

Martin Ødegaard:
Real Madrid roser mig

Af Mads Sigh Lund Andersen

Den 20-årige nordmand har fået en god start på sæsonen hos Real Sociedad.

Article image

Da den 16-årige nordmand, Martin Ødegaard, blev købt af Real Madrid i 2015 vakte det stor interesse i medierne, da nordmanden havde slået igennem i den norske liga som 15-årig, og havde fået debut på det norske landshold som den yngste spiller nogensinde også som 15-årig. Spilletiden i Real Madrid blev dog sparsom, og Ødegaard har siden indkøbet været lejet ud til tre forskellige klubber. Denne sæson er Ødegaard startet rigtig godt i Real Sociedad, og vandt også månedens spiller i La Liga. Det har Real Madrid lagt mærke til.

- Jeg er i kontakt med Real Madrid, og nogle gange skriver de til mig, og fortæller, at de holder øje med mig. De har lykønsket mig, og rost mig for min gode start i ligaen. De har fortalt mig, at de er glade for min indsats.

På trods af kontakten med Real Madrid vil Ødegaard respektere sin kontrakt med Real Sociedad, før han returnerer til ”kongeklubben”.

- Ideen er at respektere (lånet, red.). Jeg er glad for at være på holdet, og jeg vil fortsætte her indtil mine to år er ovre.

Mere om Sociedad

Optakter

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik