Fodbold nyheder

Klopp:
Der var ikke straffe

Af Daniel Fisker

Liverpool-manageren Jürgen Klopp mener ikke, at der var straffespark, da onsdagens Champions League-nederlag til Napoli blev grundlagt fra 11-meterpletten.

Article image
Ritzau-Scanpix

Napoli og Liverpool stod til at spille 0-0, da José Callejón lod sig falde, mens Andy Robertson forsøgte at vriste bolden fra den spanske kantspiller. Det fik kampens dommer Felix Brych til at pege på 11-meterpletten i åbningskampen i Gruppe E.

De langsomme gengivelser indikerede, at kontakten mellem Callejón og Robertson var minimal, men straffesparket stod ved kraft – selv efter VAR-gennemgangen.

Dries Mertens sparkede straffesparket i netmaskerne bag Adrian, inden Fernando Llorente scorede sit første Napoli-mål og dermed sikrede italienerne en 2-0-sejr over de forsvarende Champions League-mestre.

Liverpool-manageren Jürgen Klopp mener dog, at det var klart og tydeligt, at der ikke var straffespark, da Liverpool-nederlaget blev grundlagt.

- Jeg synes ikke, at der var straffespark, udtaler Jürgen Klopp ifølge BT Sport.

- Hvad kan jeg sige? For mig er det klart og tydeligt, at der ikke var straffespark. Han (Callejón, red.) kaster sig, før der var kontakt, men det kan vi ikke lave om på.

- Vi traf beslutninger, som ikke var rigtige. Vi er nødt til at acceptere resultatet. Det var ofte den sidste aflevering, som ikke sad i skabet.

Liverpool er de første forsvarende Champions League-mestre, der taber den første kamp i den efterfølgende sæson, siden AC Milan havde den tvivlsomme ære i 1994/95-sæsonen.

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Barcelona - NapoliChampions League - Bayern München - Chelsea