Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Daniel Fisker

Officielt: AC Horsens sælger midtbaneprofil

AC Horsens har solgt klubbens norske midtbaneprofil Sivert Heltne Nilsen til IF Elfsborg.
AC Horsens købte sidste sommer midtbaneprofilen Sivert Heltne Nilsen i norske Brann Bergen. 34 kampe og et enkelt mål var dog, hvad det blev til hos ”Den Gule Fare”. Den 27-årige nordmand, der har haft status af anfører, skifter således med øjeblikkelig virkning til IF Elfsborg.

Cheftræner i AC Horsens, Bo Henriksen, løfter sløret for, at det ikke er manglende præstationer, som får AC Horsens til at sælge den profilerede nordmand. Sivert Heltne Nilsen skifter således til IF Elfsborg, fordi den svenske klub tilsyneladende er villig til at bruge ham på hans foretrukne position – den defensive midtbane.

- I denne sæson har han præsteret rigtig godt, men det har været på en position, der ikke har været hans foretrukne, og derfor har han ønsket at skifte til en klub, der vil bruge ham på den defensive midtbane. Vi har indgået en økonomisk fornuftig aftale med IF Elfsborg, der giver os mulighed for at få en ”rigtig” midtstopper ind, udtaler Bo Henriksen til AC Horsens officielle hjemmeside.

Sivert Heltne Nilsen understreger, at det er hårdt at forlade AC Horsens, hvor han er taknemmelig over, at han blev valgt som anfører. Han glæder sig dog også til at starte på et nyt kapitel i Sverige, hvor han er motiveret for at slå igennem.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER