Fodbold nyheder

Derfor glæder Indkast sig til 2019/20-sæsonen

Af Torsten Brix

Premier League og de andre store ligaer banker på døren. Redaktionen har lavet denne liste over, hvad vi glæder os til i den kommende sæson.

Article image

- Mesterskabskampen bliver vild i Premier League. Bliver det Manchester City for tredje gang i træk.

- På Indkast.dk er vi fan af VAR. Det kommer i Premier League i den kommende sæson, og det glæder vi os til.

- Har Arsenal udviklet sig til et Europa League-hold?

- Bliver MSG i Barcelona med Lionel Messi, Luis Suarez og Antonio Griezmann afløseren for MSN, hvor sidstnævnte er Neymar.

- Fortsætter udviklingen for Kylian Mbappe? Hele senior-karrieren er det gået fremad for den unge angriber, der i sidste sæson lavede 39 mål i 43 kampe.

- Oprykkerne fra Aston Villa har næsten brugt 1.000.000.000 kroner på nye spillere. Gad vide hvordan deres sæson bliver?

- Euro2020… kommer Danmark til at spille EM-kampe i København?

- Som tidligere nævnt er Griezmann taget til Barcelona, men hvordan bliver det for fænomenet Joao Felix at skulle afløse franskmanden i Atletico Madrid.

- Bliver ”Top 6” udvidet i England med hold som Everton, Wolverhampton eller Leicester?

- Eden Hazard i Real Madrid… Gad vide hvordan ”Zidanes revolutionen i Real Madrid” kommer til at påvirke spillet på banen? Kommer der en større trussel på Barcelona?

- Dortmund og Jadon Sancho. I debutsæsonen lavede den blot 19-årige hele 12 mål og 14 assists. Kan han følge op på det?

- Kan Ronaldo fortsætte det høje niveau hos ”Den gamle Dame”?

- Har Manchester United fundet en afløser for Lukaku i egne rækker? Mason Greenwood har gjort det stærkt i træningskampene. Han sparker godt med begge ben og i hans familie er der en olympisk sprinter. Hvordan bliver hans sæson mon?

- Chelseas transferkarantæne har åbnet op for at give spilletid til nogle unge spillere. Det bliver spændende at følge, men hvem skal lave deres mål?

- Champions League går en crazy sæson i møde, efter flere europæiske storhold har oprustet voldsomt. Det bliver giganternes kamp imod giganter.

- Juventus har oprustet med flere gratis profiler, men jo også med Matthijs de Ligt. Hvem skal stå i mål – Buffon eller Szczesny? Og hvor langt kan dette hold gå?

- Kan Ole Gunnar Solskjær føre Manchester United tilbage til den europæiske top?

- Sidste år i denne artikel gættede Indkast.dk seks mestre rigtigt: Bayern München, FCK, PSG, Manchester City, Juventus og Barcelona? Vil der i den kommende sæson være fire mestre blandt disse?

Optakter

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik