Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Torsten Brix

Hvad skete der med Jose Antonio Reyes?

I dag der det tre år siden, at den tidligere Arsenal-spiller døde, men hvad skete der egentlig?
1. juni 2019 døde den tidligere Arsenal-angriber Jose Antonio Reyes, men hvad skete der i den trafikulykke, der kostede angriberen livet på en spansk motorvej sammen med sin 23-årige kusine.

Ifølge spanske medier var Reyes på vej hjem fra træning til sin kone og tre børn, men han skulle også have været meget frustreret, da han netop havde fået nyheden om, at han ikke var blevet udtaget til kampen, som hans klub – Extremadura – skulle spille imod Cadiz.

Lokalavisen Diario de Sevilla hævder, at Reyes skulle have kørt tæt på 200 km/t på et sted, hvor man måtte køre 120 km/t. Bilen, hvori Reyes sad, udbrændte, men forinden formåede Reyes fætter at komme ud af bilen.

Kort tid efter vandt Liverpool-forsvareren Alberto Moreno Champion League-finalen, og han fremviste en t-shirt med tårer i øjerne. På trøjen var et billede af dem med skriften:

- Jeg elsker dig... brormand!

De to spillede sammen i Sevilla fra 2012 til 2014 og vandt blandt andet Europa League sammen. Desuden skrev Reyes ældste søn til sin far et meget følelsesladet brev, som har floreret på de sociale medier.

Reyes blev professionel fodboldspiller som bare 16-årig og var med på Arsenal-holdet, som blev ”Invincibles”, og i Sevilla sagde præsidenten Pepe Castro efter at nyheden kom frem:

- Reyes var en Sevilla-legende. Vi er helt ødelagte… vi har mistet en af vores nærmeste!

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER