Fodbold nyheder

Tirsdagens engelske rygter

Af Silas Stage

Manchester City står til at miste en stjerne, og så har de måske fundet Vincent Kompanys erstatning.

Article image
Ritzau-Scanpix

Bayern München tror på, at de kan hente Manchester Citys tyske fløjspiller Leroy Sane i sommerens transfervindue. (Mirror)

Manchester United kræver omkring 1.3 milliarder for deres franske midtbanemand Paul Pogba. (Star)

Leicesters engelske forsvarsspiller Harry Maguire er en af de spillere, der bliver overvejet hos Manchester City som erstatning for Vincent Kompany. (Sky Sport)

Den nye Anderlecht-træner Vincent Kompany får formentligt ungdomstræneren Simon Davies og datanalytikeren Sam Erith med fra Manchester City. (Telegraph)

Tidligere Chelsea-manager Antonio Conte er blevet enig med italienske Inter om at overtage trænerjobbet til sommer. (Guardian)

Juventus har fjernet fokus fra Antonio Conte, og kigger nu på den nuværende Chelsea-manager Maurizio Sarri som deres nye træner. (Sun)

Arsenal har budt på Valencias brasilianske målmand Norberto Murara efter at have snakket med den 29-åriges repræsentanter. (Star)

Gabriel Batistuta, der er tidligere fodboldspiller, har endnu ikke trænet et seniorhold endnu, men han skulle være interesseret i jobbet i Middlesbrough. (Hartlepool Mail)

Chelsea forventer at kunne offentliggøre en forlængelse af kontrakten med den 32-franske angriber Olivier Giroud. (London Evening Standard)

Den nordirske manager Michael O’Neill er blandt kandidaterne til at overtage som manager i West Brom. (Express and Star)

Herta Berlins general manager Michael Preetz har snakket med Liverpool-manageren Jürgen Klopp om at sikre sig serbiske Marko Grujic endnu en sæson på en lejeaftale. (Liverpool Echo)

Brightons 38-årige forsvarsspiler Bruno er i gang med at tage et intensivt UEFA-trænerkursus i Belfast. (Argus)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik