Fodbold nyheder

Mourinho:
Klopp får det elendigt hvis han taber sin tredje finale

Af Ryan Svale

José Mourinho vil nødigt forestile sig, hvordan Jürgen Klopp vil føle, hvis Liverpool taber Champions League-finalen.

Article image
Ritzau-Scanpix

Årets Champions League-finale blive er rent engelsk opgør mellem Liverpool og Tottenham. Begge klubbers træner, Jürgen Klopp og Mauricio Pochettino, har endnu ikke vundet et trofæ med deres respektive klubber, men de har altså begge chancen ved dette års Champions League-finale.

For Jürgen Klopp er det hans trejde Champions League finale og hans fjerde europæiske finale. Alle har han tabt, og derfor har den tidligere Manchester United-manager, José Mourinho, svært ved at forestille, hvordan Jürgen Klopp må føle, hvis det skulle blive ham igen.

- Jürgen kommer til at spille sin tredje finale, og jeg kan ikke forestille mig, hvordan det vil være for ham at spille tre Champions League-finaler uden at vinde, siger Mourinho til L'Equipe.

- Jeg sætter pris på det arbejde, som både Mauricio og Jürgen har foretaget sig. Begge fortjener at vinde noget stort, og der er intet større end at vinde Champions League, men en af dem vil tabe.

Klopp har stået i to Champions League-finaler gennem trænerkarrieren. Sidste sæson og tilbage i 2013, hvor hans Dortmund-mandskab blev besejret af Bayern München.

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik