Fodbold nyheder

De Bruyne:
Vi snakkede kun to gange

Af Silas Stage

Der er ofte blevet spekuleret i forholdet mellem Kevin De Bruyne og Jose Mourinho. Men ifølge belgieren var det meget simpelt.

Article image
Ritzau-Scanpix

Kevin De Bruyne var kun 20 år, da han kom til Chelsea i starten af 2012. Han var 22 år gammel, da han forlod klubben til fordel for Wolfsburg. De to år var blevet brugt på to lejeaftaler til Genk og Werder Bremen i sammenlagt et halvandet år, og så havde han kun snakket med Jose Mourinho to gange.

Den første af de to gange den belgiske midtbanespiller var i kontakt med den profilerede manager var, da han kom tilbage fra et lejeophold hos Werder Bremen.

- Mourinho sendte en besked ”Du bliver her, jeg vil gerne have, at du er en del af det her hold”, fortæller De Bruyne ifølge Skysports.

Kevin De Bruyne fik da også lov til at starte inde på Mourinhos Chelsea-mandskab i to af sæsonens første fire kampe, men så fandt belgieren igen sin plads på bænken. Da kalendersiden blev skiftet over på december var De Bruyne noteret for sammenlagt ni kampe over alle turneringer med blot én assist til følge. Så De Bruyne måtte ind på Mourinhos kontor til den blot anden samtale mellem de to.

- Én assist, ingen mål og ti bolderorbringer, sagde Mourinho ifølge De Bruyne, hvorefter belgieren svarede.

- Jose (Mourinho) sad bare og ventede på, at jeg sagde noget. Til sidst sagde jeg ”Men… nogle af de andre har spillet 15-20 kampe. Jeg har spillet tre (i Premier League). Så kommer det til at blive anderledes, nej?

- Det var så mærkeligt. Jeg var fuldstændig ærlig. Jeg sagde, at jeg har det som om, at klubben virkelig ikke ønsker mig her. Jeg vil gerne spille fodbold. Jeg vil hellere have, at du sælger mig.

Måneden efter blev belgiske Kevin De Bruyne solgt til Wolfsburg i transfervinduet for cirka 160 millioner. En sum som det tyske hold kunne mere end tredoble, da de solgte ham til det engelske storhold Manchester City for cirka 560 millioner.

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik