Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Daniel Brix

Ajax' fremtid er sikret

Det hollandske storhold - Ajax - har otte talenter, som skiller sig ud af mængden for tiden - med en dansker iblandt. Se mere her.
Andre Onana, 22-årig målmand
Han blev født i Cameroun, men tog til Barcelona som 13-årig. Herefter tog han videre til Ajax i 2015, og her har han snart spillet 100 kampe for førsteholdet. Både Barcelona og Tottenham har vist interesse for Onana.


Max Wöber, 20-årig forsvarspiller
Østrigeren tog til Ajax fra Rapid Vienna i 2017. Han har kæmpet med at skulle fylde potentialet som nuværende Tottenham-spiller Davinson Sánchez havde, men Wöber er begyndt at udvikle sig, som De Ligts defensive partner.


Matthijs de Ligt, 19-årig forsvarsspiller
Havde sin senior-debut for Holland i 2017, efter at have spillet to kampe i Eredivisie for Ajax, som han skrev under med som 9-årig. Nu har han spillet 11 kampe, og er vurderet til at være et af de største forsvarstalenter lige nu. Klubber som Bayern München og Barcelona er interesserede i ham.


Noussair Mazraoui, 21-årig forsvarspiller
Højre-backen er født i Holland, men han har valgt at spille for Marokkos landshold ligesom holdkammeraten Hakim Ziyech. Ronald Koeman har prøvet at overtale talenterne til at spille for Holland i stedet.


Donny van de Beek, 21-årig midtbanespiller
Endnu et stort lokalt talent… Van de Beek startede på Ajax' D-hold, men fik sin debut på førsteholdet i 2015 som 18-årig. Han afviste et tilbud fra Roma i sommer fordi, at han føler sig godt tilpas på den offensive midtbane i Ajax - med 11 mål i sidste sæson.


Ryan Gravenberch, 16-årig midtbanespiller
Den første modtager af Abdelhak Nouri-trofæet, som bliver givet ud til den bedste spiller i akademiet. I september slog han Clarence Seedorfs rekord, som den yngste spiller til at spille en Eredivisie-kamp, da han blot 16 år og 130 dage gammel.


David Neres, 21-årig angriber
Han flyttede til Ajax i januar 2017 fra Sao Paulo og kom næsten direkte ind på førsteholdet i Ajax. Neres foretrækker at blive placeret på højre kant. Brasilianeren har scoret 14 liga-mål i sidste sæson. Han har vækket interesse i Dortmund og Manchester United, selvom han forlængede sin kontrakt i september.


Kasper Dolberg, 21-årig angriber
Danske Kasper er blevet sammenlignet med legenden Dennis Bergkamp pga. hans kyniske temperament. Dolberg har haft svære tider i Ajax i sidste sæson efter at spillet i Europa League-finalen i 2017 imod Manchester United, men han er ved at komme tilbage i sin gode form.


Frenkie de Jong, 21-årig midtbanespiller
Stortalentet tog til Ajax i 2015 og har spillet 34 kampe for førsteholdet og fire kampe for A-landsholdet. Frenkie er blevet sammenlignet med lidt af hvert fx. Rijkaard, Gullit og Cruyff. Ingen ved hvad han skal spille, fordi at han er så komplet og kan det hele.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER