Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Torsten Brix

Allegri – og de mange legoklodser

Juventus-træneren har nok engang rystet posen i Torino. Det har han gjort ofte før, og det ender altid med, at han vinder.
I de sidste fire sæsoner har Juventus vundet ”The Double” i Italien, men nu virker det ikke længere til at være nok. Torino-klubben har hentet Champions League-historiens mest scorende og vindende spiller i form af Cristiano Ronaldo med det formål at opnå succes i Europa. Op til sæsonstarten sagde præsidenten Andrea Agnelli til klubbens egen tv-station:

- Champions League er nødt til at være vores mål i denne sæson. Det skal være Champions League, det skal være Scudetto'en, og det skal være Coppa Italia. I år er vi nødt til at sætte et mål om at vinde alt.

Men har Juventus også noget at bygge disse høje målsætninger på? Her følger Indkast.dk's bud på idealopstillingen for Juventus i den kommende sæson:



Såfremt, at det er idealopstillingen for Juventus, giver det næsten en skræmmende bænk, hvor spillere som Mandžukić, Cuadrado, Bernadeschi, Khedira, Barzagli, Benatia og De Sciglio kan komme til at sidde meget. Det sker samtidigt med, at ”Den gamle Dame” i sommerpause sagde ”Ciao” til Mattia Caldara, Rolando Mandragora, Gonzalo Higuaín, Stephan Licthsteiner, Claudio Marchisio og Gianluigi Buffon.

Så der har været voldsomme udskiftninger hos Torino-klubben, og kigger man på denne idealopstilling fra 2016/17 – så har der været grotesk store udskiftninger på bare to år.



Men det er faktisk ikke noget nyt, for kigger man yderligere to år tilbage til dengang, hvor Massimiliano Allegri tiltrådte i Juventus, var der også dengang store ændringer. Prøv blot at sammenligne ovennævnte 2016/17-idealopstilling med den fra 2014/15:



Men det er ikke kun i idealopstillingen, at Massimiliano Allegri har ændret meget – for denne har faktisk været fyldende. Den succesbelagte træner har nemlig lavet masser af udskiftninger fra kamp til kamp. Dette har været måden, hvorpå han har skabt et mesterhold, der i sommerpausen blev forstærket med selveste Cristiano Ronaldo og den tilbagevendte Leonardo Bonucci.

Kigger Juventus sig over skulderen fra stillingen fra sidste sæson, så har Napoli, Roma og Inter – sidste sæsons nummer to, tre og fire – oprustet kraftigt til denne sæson med spillere som Fabian Ruiz, Simone Verdi, Kevin Malcuit, Javier Pastore, Steven N'Zonzi, Justin Kluivert, Robin Olsen, Gregoire Defrei, Lautaro Martínez, Radja Nainggolan, Stefan de Vrij og Sime Vrsalijko.

Så Allegri skal lægge sine ”legoklodser” rigtigt på taktik-tavlen i år, hvis ikke de skal blive truet af holdene under dem. Men glem nu ikke, at i skyggen af Ronaldo er Juventus også blevet forstærket med den bundsolide midtbanespiller Emre Can og Joao Cancelo, som Juventus betalte 350 millioner kroner for hos Valencia. Ganske mange penge for en højre back. Det ligner pokaler til Juventus, men er det nok til en europæisk triumf?


MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER