Fodbold nyheder

Liverpool vs. Chelsea = drama

Af Torsten Brix

Hvem kan ikke huske ”Ghost-goal”, Suarez-bid og et fald af Steven Gerrard. Indkast.dk har kigget i historiebøgerne…

Article image
Ritzau-Scanpix

3/5-2005
Liverpool – Chelsea: 1-0
Efter et målløst første opgør i Champions Leagues semifinalerne endte det i et vildt drama, da Luis Garcia scorede det såkaldte ”Ghost-goal”, som sendte Liverpool i den historiske finale i Istanbul og Chelsea-manager Jose Mourinho i raseri. For var bolden overhovedet inde?


1/5-2007
Liverpool – Chelsea: 1-0 (Liverpool vandt 4-1 efter straffesparkskonkurrence)
En anden Champions League semifinale hvor et mål af Daniel Agger sendte kampen i straffesparkskonkurrence, hvor Pepe Reina blev den helt store helt, efter han reddede forsøgene fra Arjen Robben og Geremi.


22/4-2008
Liverpool – Chelsea: 1-1
Den tredje semifinale bliver husket for et selvmål af John Arne Riise, som endte med at sende Chelsea videre med samlet 3-2.


21/4-2013
Liverpool – Chelsea: 2-2
Luis Suárez lavede en sen udligning, men ”kannibalen” skulle ikke have været på banen på det tidspunkt, da han forinden havde sat tænderne i armen på Branislav Ivanovic.


27/4-2014
Liverpool – Chelsea: 0-2
Hjemmeholdet var meget tæt på deres første mesterskab i 24 år, da klublegenden Steven Gerrard gled i græsset og Demba Ba efterfølgende scorede. Willian lukkede sent til 2-0, og Brendan Rodgers-mandskabet vandt ikke noget.


31/1-2017
Liverpool – Chelsea: 1-1
Antonio Contes første besøg på Anfield startede med et flot langskudsmål af David Luiz og Georginio Wijnaldums udligning, men kampen huskes nok mest for det misbrugte straffespark af Diego Costa sent i kampen.


29/9-2018
Chelsea - Liverpool: 1-1
Trods en del chancer så skulle Liverpool helt hen til afslutning af kampen for at få udligningen fra... den tidligere Chelsea-spiller Daniel Sturridge. Endda et ganske flot mål fra den ellers så målfattige angriber.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik