Top 10: Premier League-comebacks

Indkast.dk har set tilbage på de vildeste comebacks i Premier League.
10.
Newcastle vs. Arsenal: 4-4 (2011)

Arsenal var foran 4-0, hvorefter Joey Barton scorede på to straffespark og Leon Best scorede inden, at Tioté scorede et vanvittigt langskudsmål.

9.
Liverpool vs. Manchester United: 3-3 (1994)

Liverpool var bagud 3-0 inden Nigel Clough scorede to gange i første halvleg. Til sidst scorede Neil Ruddock det tredje mål.

8.
Chelsea vs. Arsenal: 2-3 (1999)

Indskiftede Kanu scorede hattrick på 15 minutter. Afrikaneren scorede det sidste mål fra en meget spids vinkel.

7.
Crystal Palace vs. Liverpool: 3-3 (2014)

Crystal Palace var bagud 0-3, men Damlen Delaney og Dwight Gayle scorede tilsammen tre mål på 11 minutter.

6.
Manchester City vs. Fulham: 2-3 (2008)

City var foran 2-0… men Fulham lavede et vildt comeback og scorer tre mål på 20 minutter.

5.
Newcastle vs. Leicester: 4-3 (1997)

Newcastle var bagud 1-3 med 14 minutter tilbage, men de lavede så et vanvittigt comeback og scorede tre mål.

4.
Tottenham vs. Manchester United: 3-5 (2001)

Manchester United ændrede stemningen på White Hart Lane fra fest til begravelse. Tottenham var foran 3-0 ved pausen, men Beckhams tre assists og ene mål ændrede kampens forløb.

3.
Wolves vs. Leicester: 4-3 (2003)

Leicester var foran med tre mål ved pausen, men ”Wolves” scorede fire mål i anden halvleg.

2.
Leeds vs. Derby: 4-3 (1997)

Leeds var bagud 0-3 indtil der manglede 33 minutter, men endte med at vinde 4-3.

1.
Tottenham vs. Aston Villa: 4-4 (2007)

Tottenham kom tilbage efter at være bagud 1-4. Pascal Chimbonda scorede i 69. minut, hvilket blev fulgt op af Robbie Keanes straffesparksmål inden Kaboul scorede kampens sidste mål.