Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Morten Pedersen

Lørdagens engelske rygter

Manchester City jagter store profiler, der er stor interesse for Mason Greenwood, og Tottenham vil handle hos rivalerne. Det her er lørdagens engelske rygter.

Lucas Pacueta vil angiveligt gerne væk fra West Ham, og det skulle Manchester City være klar til at udnytte, når transfervinduet åbner efter denne sæson. (Guardian)

Manchester City skulle også være klar til at bruge mere end 1 mia. kroner på at hente den 21-årige tyske offensive profil Jamal Musiala i Bayern München. (TeamTalk)

Manchester United og Tottenham har henvendt sig til Fulhams engelske forsvarsspiller Tosin Adarabioyo for at forsøge at lave en aftale med den 26-årige spiller. (TeamTalk)

Tottenham håber på at kunne lave en hurtig handel med Chelsea om et køb af deres 24-årige midtbanespiller Conor Gallagher, så snart transfervinduet åbner. (Sun)

Arsenal og Liverpool er med i kapløbet om at sikre sig den 28-årige spanske venstre back Alejandro Grimaldo, der spiller for Bayer Leverkusen. (Football Transfers)

Der er en del klubber fra Premier League og resten af verden, der viser interesse for Manchester Uniteds 22-årige offensivspiller Mason Greenwood, der i denne sæson er lejet ud til Getafe. (Mail)

Lutons engelske midtbanespiller Ross Barkley vil ikke beslutte sig om noget omkring sin fremtid før efter denne sæson, fordi Manchester United er interesseret i ham. (Express)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER