Daniel Zass

Et hit i de franske medier: Daramy MOM for Reims efter matchvinder-rolle

Mohamed Daramy var kampens bedste spiller for Reims, efter danskeren lavede to mål og afgjorde kampen for det øst-franske hold, der vandt 2-1 over Le Havre på udebane.

Mohamed Daramy lavede her til eftermiddag to mål for Reims og fik dermed en fremtrædende rolle for det østfranske mandskab, der trak det længste strå mod Le Havre, som ellers var kommet foran 1-0.

Den danske matchvinder blev rost af det franske medie L'Equipe, der havde Daramy som kampens bedste spiller.

Om danskeren skrev det franske sportsmedie:

- Han havde ikke scoret i 16 Ligue 1-kampe, men danskeren, som blev skiftet ind i kampens 63. minut, scorede to gange! Et minut efter, han kom ind, afdriblede danskeren to Le Havre-spillere, inden han skød bolden ind bag Gorgelin med venstrebenet. Han scorede kampens afgørende mål på straffe.

Daramy var kampens bedste spiller for Sofascore, hvor han fik 8/10.