Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

England: FA Cup
FT
1 - 0
(0 - 0)
Manchester C
Chelsea
B. Silva (84)
Hjalte Belmann

Fan-reaktioner: Manchester City - Chelsea

"Det var virkelig en intens kamp mellem holdene!" "Så vi var spændte på at se, hvordan fansene reagerede, så vi har samlet nogle af de mange kommentarer fra de sociale medier."

Manchester City fan-reaktioner

“Fantastisk/skønt at være videre i vores 2. FA Cup-finale!! Stærk præstation. Vi var under pres i løbet af kampen, men var stadig det bedste hold. Sådan en sejr er bare fantastisk, Endnu en fantastisk præstation fra KDB!! Dejligt at se Bernardo score det, han fortjente”

“Vi er i finalen. Sikke et hold. Kevin, sikke en spiller, han stopper aldrig med at løbe. Denne sejr føles så godt efter at have spillet mod det forfærdelige Real. Tillykke til Chelsea, de skulle have scoret, men nej, det var BERNARDO, der sendte bolden i nettet. Elsker mit hold”

“Doku kom ind og ændrede spillet. Så meget færdighed og energi. KDB fremragende som altid. Fantastisk mål, Bernardo”

Chelsea fan-reaktioner

“At spille Jackson som vores hovedangriber vil koste os dyrt, han mangler selvtillid, hvilket er noget enhver angriber har brug for. Vi har lang vej endnu, han alene kostede os denne kamp. Vi prøver igen næste sæson”

“Dårlig præstation. Vi kunne have vundet kampen i første halvleg, men vi skiftede stadig ikke Jackson ud. Hvis det var Mourinho, ville han have udskiftet ham og sat ham på bænken for resten af hans karriere”

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER