Michael Ehrhorn

Faldt om i uhyggeligt uheld: Det var et mareridt

Liz-Heidi Leonhardsen så sin datter kollapse under en kamp i England, og det var naturligt nok en forfærdelig oplevelse.

Det skulle have været en fodboldmæssig fest, da Arsenal og Chelsea tørnede sammen i ligacup-finalen i England. Det endte dog med at blive noget helt andet, der stjal overskrifterne.

Undervejs faldt Arsenal-spilleren Frida Maanum pludselig om, og i nogle meget lange minutter lå hun meget stille på grønsværen.

Frida Maanum fik iltmaske på, og hun var heldigvis ved bevidsthed, da hun blev båret ud. Hjemme foran skærmen kunne hendes mor se datteren falde om, og det reagerer hun nu på.

"Det var et mareridt at følge det hele på tv uden at vide, hvad der foregik," siger Liz-Heidi Leonhardsen til Daily Mail.

Hun fik heldigvis hurtigt en hurtig opdatering fra en af hendes venner, der var til kampen.

"Det var meget bekymrende, men jeg har snakket med hende, og hun er ok. Arsenals lægestab har taget sig godt af hende, og hun vil i de kommende dage gennemgå alle de nødvendige tests," lyder det fra moren.

Heldigvis er situationen så positiv, at Liz-Heidi Leonhardsen ikke har planer om at tage til London, hvor datteren fortsat er.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER