Niels Sønderby

Chelsea Legende: "Ronaldo skal holde kæft"

Den tidligere Chelsea-spiller er stærkt utilfreds med Ronaldos udtalelser.

Den tidligere Ballon d'Or- vinder Cristiano Ronaldo optræder nu i den Saudi Arabiske liga ‘Saudi Pro League’ for klubben Al-Nassr. Ronaldo har tidligere været ude at udtale sig om niveauet i ligaen sammenlignet med nogle af de store ligaer i Europa, hvor han sagde følgende. 

“Niveauet lige nu? For at være ærlig så synes jeg ikke, at den saudiske liga er dårligere end den franske.” og tilføjede derefter: “I den franske liga tror jeg, du har to, tre hold med et godt niveau. I Saudi tror jeg det er mere konkurrencedygtigt." 

Disse udtalelser var ikke noget, som den franske Chelsea Legende Frank Leboeuf var tilfreds med at høre og havde følgende, at sige til Cristianos udtalelser: “Det irriterer mig, når jeg hører Cristiano Ronaldo sige, at Saudi Pro League er bedre end Ligue 1. Han valgte at komme med denne kommentar, fordi Lionel Messi spillede i Ligue 1. Jeg har masser af respekt for ham som spiller, men kom nu, bare hold kæft! Det er uretfærdigt overfor Ligue 1.” 

Men Frank Leboeuf var ikke færdig med kritikken af den portugisiske superstjerne, idet han efterfølgende nævnte følgende om Ronaldo. “Jeg vil gerne takke ham for at tage sporten til et andet niveau, men der er en ende for alle. Han har al mulig ret til, at spille i Saudi-Arabien, selvom jeg ikke er sikker på han havde brug for endnu flere penge!”

En skarp kritik af den tidligere Real Madrid-stjerne efter hans egne kontroversielle udtalelser. Ronaldo og Al-Nassr indtager lige nu 2. pladsen i Saudi Pro League bag Al-Hilal. 

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER