Fodbold nyheder

Er Ligue 1-stjerne allerede solgt?

Af Stefan Lindahl

Lille-stjernen Nicolas Pepe har i denne sæson vist sig som en profil i den franske Ligue 1-klub. Det har fået flere europæiske topklubber til at følge med.

I denne uge har flere europæiske topklubber været meldt interesseret i Lille-profilene Nicolas Pepe. Ifølge engelske The Times er klubber som Arsenal, Juventus, Roma, Napoli, Chelsea, Bayern München, Manchester City og FC Barcelona på jagt efter den 23-årige ivorianer.

I går meddelte et andet medie, The Mirror, at London-klubben Arsenal allerede har afgivet et bud på offensiv-spilleren. Tidligere har Arsenal haft et ry for at hente franske spillere og Ligue 1-spillere, senest i sommer da den fransk-marokkanske FC Lorient-spiller Matteo Guendouzi skiftede til London-klubben.

Tidligere på ugen meddelte mediet Don Balon, at Manchester City allerede har fået et bud accepteret på ivorianeren. Ifølge mediet skulle prisen være omkring 370 mio. kroner for Ligue 1-stjernen. Ifølge samme medie har Manchester United været tæt på at hente Pepe, og blev efter sigende endda anbefalet det af klubbens scouting-system. Nu ligner rivalerne fra City dog Pepes nye arbejdsgiver.

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik