Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Daniel Zass

Vildt: Fransk stjerne gider ikke Europa mere - skifter til denne klub

Kæmpetransfer i USA: LA FC er millimeter fra at hente den franske verdensmester Olivier Giroud. Angriberen bliver holdkammerat med landsholdskammeraten Hugo Lloris.

Olivier Giroud skal snart opleve noget nyt i karrieren, da franskmanden er på vej til MLS, hvor LA FC står klar med en halvandenårig kontrakt, der binder den 37-årige franskmand til klubben indtil december 2025. 

Det skriver Fabrizio Romano på X med sin transfersignatur “Here we go”, der er udtryk for, at det, han skriver, er 100 % sikkert. 

Giroud indgik en mundtlig aftale med amerikanerne i sidste måned, og den italienske journalist skriver, at et skifte går igennem og bliver offentliggjort senere i dag.

AC Milan tjener ikke noget på handlen, da Girouds kontrakt med Rossoneri udløber til sommer. 

L'Equipe skriver, at Giroud har skrevet under på en kontrakt med mulighed for at forlænge med et år mere, så den udløber i december 2026. Til den tid er den franske bomber 40 år. 

Giroud kommer til at tjene 22,5 millioner kroner om året, men kunne have fået en bedre løn, hvis han havde accepteret kontraktudspil fra Saudi Arabien, skriver det franske medie. 

Den franske landsholdsangriber bliver holdkammerat med landsholdskammeraten og vennen Hugo Lloris i Los Angeles.

Den tidligere Arsenal-angriber har lavet 47 mål og 20 assists i 127 kampe for AC Milan. 🔐🇫🇷

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER