Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Daniel Hvalsø Carlsen

Onsdagens engelske rygter

Bud efter Bruno Guimaraes. Bernardo Silva forlader Man City. Chelsea har kig på Lukeba. Ten Hag vil have en ny angriber. Thiago Silva ser ud til at havne i brasilianske Fluminense. Her er onsdagens engelske rygter.

Arsenal og Manchester City overvejer at byde på for Newcastle Uniteds brasilianske midtbanespiller Bruno Guimaraes, 26. (Telegraf)

Den portugisiske midtbanespiller Bernardo Silva har besluttet at forlade Manchester City. Den 30-årige spiller, som har en frigørelsesklausul på £50 mio., er interesseret i at skifte til Barcelona. (Sport)

Chelsea forhører sig på RB Leipzigs franske midterforsvarer Castello Lukeba, 21 år, som har en frikøbsklausul på 60 millioner pund i sin kontrakt med Bundesliga-klubben. (FootMercato)

Manchester United-manager Erik ten Hag er opsat på, at klubben henter endnu en angriber til sommer for at styrke hans angreb. (Goal)

Manchester United er mindst 13 millioner pund fra Newcastle United i deres forsøg på at blive enige om en kompensationsaftale til sportsdirektør Dan Ashworth. (Telegraf)

Chelsea-forsvarsspilleren Thiago Silva, 39, har indgået en mundtlig aftale med Fluminense. Brasilianeren er kontraktløs ved udgangen af ​​sæsonen. (Goal)

Den tidligere Arsenal- og Manchester United-angriber Robin van Persie er tæt på at lande sit første managerjob, efter at have haft samtaler med den hollandske topklub Heerenveen. (Algemeen Dagblad)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER