Europa: Champions League
FT
0 - 0
(0 - 0)
Bayern München
FC København
Hjalte Belmann

Fan-reaktioner: Bayern München - FC København

FC København leverede en fantastisk kamp! Vi har scannet gennem fan-reaktionerne på klubbernes sociale medier, og her er et udvalg af de mest engagerede kommentarer

FC København fan-reaktioner

“Flot resultat. Efter 3 store FCK chancer så er jeg alligevel lidt skuffet. Bortset fra midt i anden halvleg og til 10 minutter før tid, så stod holdet godt defensivt. Forsvaret laver alt for mange fejl. Uafgjort mod mægtige Bayern er absolut godkendt”

 

“Fantastisk fight! Hvis Neuer ikke lige diskede op med en verdensklasse redning, kunne vi havde taget alle 3 point”

 

“Hold nu kæft en indsats, København. Vi tager til den sværeste udebane i turneringen og spiller fuldstændig med om pointene. Tager et point som betyder, at vi selv kan afgøre det. Mange havde spået en afklapsning og endnu engang bliver de sat til vægs. Og kun fair at det straffe ikke bliver dømt, helt i skoven og gav først associationer til PSG kampen i går”

 

Bayern München fan-reaktioner

“Nul kreativitet i at gå op foran, knap nok fodret kane nogen gode bolde. Vi har vist ingen løsning på hold, der parkerer bussen. Neuer er den eneste grund til at vi ikke tabte”

 

“København var solide i deres forsvar, og de lod hverken noget eller nogen komme igennem. Jeg ved ikke, hvornår Musiala er i tilbage, men vi har brug for ham. Det var i hvert fald en for dårlig præstation, og deres spil var for forfærdeligt til at se”

 

“FC København spillede lige op med os i alle 90 minutter. Det var en alt for dårlig præstation og resultat”