Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Rasmus Arvad Christensen

Tuchel storroser tysk stjerne: Han er en maskine

Bayern-træner, Thomas Tuchel, er meget imponeret af sin tyske stjerne, Leroy Sané.
De forsvarende tyske mestre fra Bayern München er kommet fornuftigt fra land indtil videre i denne sæson, og har vundet fem ud af sæsonens første syv kampe.

Det tyske storholds offensiv har blandt andet set utrolig stærk ud, hvilket senest kom til udtryk i weekendens 7-0 sejr over Bochum.

Én af de offensive spillere, som har fået en god start på sæsonen, er den 27-årige tysker, Leroy Sané. Han har indtil videre leveret fem mål i sæsonen, og har generelt modtaget ros for sine præstationer.

Bayern-træner, Thomas Tuchel, er også tilfreds med tyskerens præstationer indtil videre i sæsonen, og roser blandt andet offensivspillerens fysik:

- Jeg er meget fortrøstningfuld. Han gør det, som vi ved, han kan. Fysisk er han en maskine. Han kan lave uendeligt mange højintense løb. Hans tankegang er god, hans kropssprog er godt.

- Det, som vi ser nu, er hans niveau. Selvfølgelig er der stadig plads til forbedringer, men Leroy er i meget god form. Jeg har set fra første dag, at han ønsker at forbedre sig, siger Thomas Tuchel ifølge profilen @iMiaSanMia på mediet X.

Bayern München skal forsøge at fortsætte de fine offensive takter tirsdag aften, hvor klubben spiller sin første kamp i den tyske pokalturnering på udebane mod SC Preßen Münster, der til dagligt spiller i den tredjebedste tyske fodboldrække.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER