Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Daniel Fisker

Neymar i hopla i sin debut for Al-Hilal, men…

Neymar måtte finde sig i buhråb, da han ikke greb chancen for at score i sin debut for Al-Hilal.
Flere saudiarabiske klubber havde iført sig spenderbukserne i sommerens løb, men Al-Hilal stod for fire af de fem dyreste sommerindkøb til den saudiarabiske Pro League. Købet af Neymar, som kostede hovedstadsklubben 672 millioner kroner, sprængte dog selv de saudiarabiske rammer.

Den brasilianske superstjerne var dog skadet, da han ankom til Saudi-Arabien – efter sigende i verdens dyreste privatfly – hvorfor Al-Hilal-fansene måtte væbne sig med tålmodighed i forhold til at se den mest værdifulde spiller i den saudiarabiske Pro League i aktion.

Fredag aften kom dog øjeblikket, hvor Neymar – efter godt og vel en times spil – kunne lade sig indskifte mod Al-Riyadh. På det tidspunkt var Al-Hilal foran 2-0 takket være en straffesparksscoring af sommerindkøbet Aleksandar Mitrovic og Yasser Al-Shahrani.

Neymar var hurtig til at stemple ind i kampen med finurlige dribleture, og Al-Hilal scorede yderligere fire mål, efter han var kommet på banen. Han noterede sig dog for en assist til 4-0-målet.

I flere tilfælde var det dog tilsyneladende ren uheldighed, der forhindrede Neymar i at score sit debutmål, men i kampens døende minutter kunne den 31-årige brasilianer have grebet chancen.

Det kunne således se ud som om, at det var skrevet i stjernerne, at Neymar ville komme på måltavlen, da Al-Hilal blev tildelt et straffespark efter 87 minutters spil, men det forventningsfulde publikum måtte se skuffet til, da Salem Al-Dawsari lagde bolden til rette på straffesparkspletten.

Neymars saudiarabiske holdkammerat formåede at score til 5-0, inden de to kunne juble sammen, og herefter nåede Al-Dawsari også scorede til 6-0, inden Al-Riyadh fik et trøstemål langt inde i dommerens tillægstid.

Neymar og kompagni topper efter seks kampe den saudiarabiske Pro League, og mandag skal Al-Hilal i aktion igen, når det første opgør i AFC Champions League skal udkæmpes. I første omgang kommer Navbahor Namangan fra Uzbekistan i den saudiarabiske hovedstad til den første gruppespilskamp.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER