Johanne, Michael og Mikkel

Her er de mest værdifulde unge danske spillere

Det er ikke let at forudsige spillernes salgsværdi hvis de skulle sælges lige nu, da der er så mange parametre der spiller ind.

Men Transfermarkt kommer med et bud, og dette er deres top 10:

Masser af ungt dansk talent har vi set foretage skift til nogle af verdens største klubber de seneste par år såsom Mohamed Daramy, Jesper Lindstrøm og ikke mindst Rasmus Højlund. Om en af nedenstående spillere, kan blive den næste, må tiden vise.

Et godt bud kunne i hvert fald være Lecce venstrebacken Patrick Dorgu som i den grad har fået sit gennembrud i denne sæson. Dorgu som sagde nej til at blive i FC Nordsjælland, skiftede til italienske Lecce i forhåbningen om chancen i en af verdens største ligaer - den kom hurtigt og han har bestemt udnyttet muligheden til sin fordel.

Ikke langt efter kommer Oscar Fraulo som i øjeblikket er udlejet til hollandske Utrecht fra tyske Borussia M´Gladbach. Det tidligere FC Midtjylland talent har mest medvirket som indhopper men gjorde blandt andet et formidabelt indhop da Utrecht besejrede Ajax - her scorede Fraulo vindermålet til hele 4-3.

Også en masse nuværende Superligatalenter fremgår af listen hvor især William Clem vurderes højt - Clem som desværre har været ude i en længere periode med en slem fodskade må se frem til at komme tilbage på banen og bevise sit værd.

#Navn Bud på salgsprisen 
1Patrick Dorgu€2.50m 
2Oscar Fraulo€2.00m 
3William Clem€1.80m 
4Isak Jensen€1.20m 
5Filip Bundgaard€1.00m 
6Zidan Sertdemir€1.00m 
7Oscar Schwartau€1.00m 
8Adam Daghim€1.00m 
9Theo Sander€500k 
10Tobias Slotsager€500k