Fodbold nyheder

Dansk landsholdsbobler nærmer sig kæmpe skifte til 149 millioner kroner

Af Daniel Ehmsen

Endnu en dansker nærmer sig et stort skifte denne sommer.
Article image
Morten Hjulmand har taget en lidt anderledes vej mod toppen end mange andre. Ikke desto mindre har den nu 24-årige midtbanespiller allerede et flot CV, som snart kan byde på et nyt kapitel.


Få dage efter hans 19-årige fødselsdag skiftede Morten Hjulmand tiden på FCK's akademi ud med tilværelsen i den østrigske klub Admira Wacker. Her spillede Hjulmand indtil januar 2021, hvor han blev solgt til den italienske klub Lecce, som på daværende tidspunkt var at finde i Italiens næstbedste række, for sølle 1,2 millioner kroner.

Efter Hjulmand skiftede til Lecce, har han udviklet sig enormt. I sæsonen 2021/22 var han med til at vinde Serie B og dermed sende Lecce op i landets bedste række. I september 2022 blev han efter halvandet år i klubben og som blot 23-årig udnævnt til Serie A-klubbens anfører.

Her i sommeren 2023 kan tiden i Lecce så være forbi. Ifølge Fabrizio Romano, så er Lecce og Sporting CP blevet enige om en pris på 149 millioner kroner for den danske landsholdsbobler. Romano melder, at det blot er de sidste detaljer på den personlige side, der mangler, før Hjulmand kan kalde sig Sporting-spiller.


Mere om Morten Hjulmand

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik