Fodbold nyheder

Fredagens engelske rygter

Af Noah Mørch Rysager

Mange engelske klubber er ved at forstærke sig. Læs om hvilke og meget mere i dagens udgave af de engelske rygter.
Article image
Everton har overhalet Tottenham og West Ham i kapløbet om at sikre sig købet af Manchester United- og England-forsvarsspiller Harry Maguire. (Football Insider)


Wolves-manager Julen Lopetegui overvejer sin stilling som manager for Wolverhampton. (Mirror)

Chelsea og Manchester City forøger indsatsen for at signe den franske Crystal Palace-kant Michael Olise, samtidig med forvirringen over en frikøbsklausul i den 21-åriges kontrakt med klubben. (Mirror)

Arsenal har sendt et åbningsbud på 173 millioner kroner med 26 millioner kroner i mulige tillæg for den 27-årige Brentford- og Spanien-målmand David Raya. (Fabrizio Romano)

Aston Villa er villig til at aktivere en frikøbsklausul i omegnen af 216 millioner kroner for Leeds-midtbanespiller Tyler Adams. Klubben afventer et svar fra den amerikanske landsholdsspiller om hans fremtid, og Chelsea overvejer også at byde på ham. (Mail).

West Ham og Nottingham Forest jagter PSG’s 21-årige franske offensivspiller Hugo Ekitike. (RMC Sport)


West Ham’s forsøg på at hente Southampton-midtbanespilleren James Ward-Prowse er stagneret, da teknisk direktør, Tim Steidten, er imod at hente den 28-årige engelske landsholdsspiller, som er ønsket af manager, David Moyes. (Guardian)

Southampton vil hente backen Max Aarons fra Norwich som erstatning for Tino Livramento, der er på vej til Newcastle. (Talksport)

Nottingham Forest har budt 186 millioner kroner for Roma-forsvarsspiller Roger Ibanez. (Fabrizio Romano)


Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik